5 skäl att flytta din analytiska lösning till molnet

Här är våra fem främsta anledningar
Jag tror att vi alla kan vara överens om att data och analys är en viktig drivkraft i den pågående digitala transformationen. Det finns givetvis många utmaningar som måste lösas på vägen och ett av de första besluten som måste tas är om du ska gå i moln (eller inte).

Här har vi listat våra 5 främsta anledningar till att gå till molnet;

Innovationshastighet, i molnet, kan du enkelt spinna upp de resurser du behöver för att göra det testet som brukade ta månader innan. Varför inte prova ett ML-fall? Du måste börja göra detta nu (din konkurrent är förmodligen redan där).

Betala när du går, ansluter till (1) anledningen ovan. Förr i tiden var du tvungen att komma åt server (eller flera) sätta upp nätverk, diskar, installera mjukvara, etc. Det var inte bara långsamt, det band mycket pengar också. Om den inte lever upp till förväntningarna, stäng av den!

Insikter till organisationen, ge insikter till organisationen så som de behöver det, lättare att samarbeta och dela data och insikter.

Elastisk prissättning – När du är nöjd kan du ha en förbetald prisplan för din baslinje och skala upp efter behov, till exempel under Black Friday eller i början av månaden, etc. Se till att du får prestanda användare förväntar sig.

Säkerhet – Se till att datasekretess och säkerhet ligger i framkant, med policyer som stöds av molnleverantören, stora loggningsmöjligheter och ofta inbyggda funktioner för radnivåsäkerhet och kryptering som standard.

Om du funderar på att flytta din lösning till molnet, kontakta oss för en kostnadsfri rådgivningstimme här!

Share this article on social media!

Recommended Articles